Computer hulp nodig, in en om Deurne? Gevonden!

Hans Koppens | Halenson | Computerhulp | Deurne

Help!

PC-Help-User
De computer / laptop / pc start niet op, wat nu? Deze problemen komen altijd onverwacht en op een moment dat het u niet uitkomt. Wat te doen? U neemt direct contact met ons op en wij gaan er voor zorgen dat uw probleem zo snel mogelijk wordt opgelost.
Ons telefoon nummer: 06 144 13 493

Meer willen weten

Kennis delen

We zijn nooit te oud om te leren, maar naar school gaan, of een cursus  volgen (al dan niet on-line) is soms te veel. En hier komen wij om de hoek kijken. Wat wilt u weten? Waar zou u iets meer van willen leren? Bel even voor een persoonlijk aanbod. De kans is groot dat we in een paar gesprekken u op het juiste spoor kunnen zetten.

Ook leuk

leuke pc dingen

Met computers / laptops / tablets en al die andere apparaten kun je ook leuke dingen doen. Denk aan stamboom onderzoek, of koken (waar haal ik een lekker recept vandaan, of de benodigdheden)?

Maar je kunt ook denken aan: "waar draait welke film" of waar speelt welke artiest en is het bij mij in de buurt? Kan ik een cursus fotografie volgen in mijn directe omgeving? Hoe en waar vind je de informatie?

HerOntdekken

Studeren

Hoe zat het ook al weer? Een antwoord op een mail, of een What's App bericht. Even aanmelden bij uw bank of een overheidsdienst en vragen komen voorbij als DiGiD of eHerkenning of een ander identificatie mogelijkheid. De omgeving om ons heen zorgt ervoor dat we altijd moet blijven 'leren'.

Wortmann / Terra dealer

Intel NUC van Terra

Wij zijn ook dealer van Terra computers, in het pakket zitten NUC's (volledige computer van 10 cm x 10 cm x 5 cm), maar ook de traditionele pc's en natuurlijk ook laptops.

Het overzetten van data kunnen we ook verzorgen, dit op basis van nacalculatie.

Van Duitse makelij dus: degelijk en zowel garantie aan huis mogelijk als ook bij de fabrikant zelf (opsturen doet HaLenson!)

Aanpassen

Google Analytics

Google Analytics is een service die op onze website wordt gebruikt en die verkeer bijhoudt, rapporteert en meet hoe gebruikers omgaan met onze website-inhoud om deze te verbeteren en betere diensten te bieden.

Facebook

Op onze website kunt u de inhoud ervan leuk vinden of delen op het sociale netwerk van Facebook. Door het te activeren en te gebruiken, gaat u akkoord met het privacybeleid van Facebook: https://www.facebook.com/policy/cookies/

Twitter

Op onze website worden geïntegreerde tweets en deelservices van Twitter gebruikt. Door deze te accepteren en te gebruiken, gaat u akkoord met het privacybeleid van Twitter: https://help.twitter.com/nl/rules-and-policies/twitter-cookies