Over HaLenson

Hans Koppens | Halenson | Computerhulp | Deurne

Bedrijfs info

pandje

HaLenson begon in 1990 met programmeren. Later kwam systeembeheer er bij. PC én server waar onze software op moest gaan draaien. Nu ondersteunen wij ook virtuele omgevingen, zowel voor servers als ook voor werkplekken. (ESX - HyperV - Terminal Server en VDI)

Ervaring

werkervaring
Door de jaren heen heeft HaLenson zich de nodige kennis én kunde verworven om u alles te kunnen bieden voor de uitdagingen van de moderne wereld.
Ondersteuning Windows (10 - 11) Windows Server (2012 .. 2022) databases (Oracle, Microsoft SQL en PostGreSQL), websites en meer.

Recensie

LogoHalenson
 Ik wilde één aanspreek punt en één telefoonnummer en dat is precies wat HaLenson mij aanbiedt. Printers, netwerk bekabeling, maar ook werkplekken, internettoegang, beveiliging (backup's | antivirus | firewall | storage) met al mijn vragen kan ik bij hen terecht!

Jan vd Boogaard

Recensie

Logo HaLenson

 Geweldig, soms heb ik alleen maar behoefte aan een luisterend oor: dat biedt HaLenson mij, blij mee! Zeker in deze uitermate verwarrende tijden. Ook de humor van Hans, die relativerend werkt, is een pré.

Henri van der Zanden 

Aanpassen

Google Analytics

Google Analytics is een service die op onze website wordt gebruikt en die verkeer bijhoudt, rapporteert en meet hoe gebruikers omgaan met onze website-inhoud om deze te verbeteren en betere diensten te bieden.

Facebook

Op onze website kunt u de inhoud ervan leuk vinden of delen op het sociale netwerk van Facebook. Door het te activeren en te gebruiken, gaat u akkoord met het privacybeleid van Facebook: https://www.facebook.com/policy/cookies/

Twitter

Op onze website worden geïntegreerde tweets en deelservices van Twitter gebruikt. Door deze te accepteren en te gebruiken, gaat u akkoord met het privacybeleid van Twitter: https://help.twitter.com/nl/rules-and-policies/twitter-cookies