Bedankt!

HaLenson | Computer | Websites | Ondersteuning | Deurne

Dank u wel voor het bericht / vraag

bedankje


Wij doen ons uiterste best om u binnen 5 werkdagen van een passend, goed en volledig antwoord te voorzien. Soms hebben we meer informatie nodig. Als dat zo is laten we u dat weten. Een goed antwoord kan dan wat langer duren.

Het kan ook zijn dat wij wat vragen voor U hebben, en hopelijk vind u dan ook de tijd ons van de (extra) informatie te voorzien.

Aanpassen

Google Analytics

Google Analytics is een service die op onze website wordt gebruikt en die verkeer bijhoudt, rapporteert en meet hoe gebruikers omgaan met onze website-inhoud om deze te verbeteren en betere diensten te bieden.

Facebook

Op onze website kunt u de inhoud ervan leuk vinden of delen op het sociale netwerk van Facebook. Door het te activeren en te gebruiken, gaat u akkoord met het privacybeleid van Facebook: https://www.facebook.com/policy/cookies/

Twitter

Op onze website worden geïntegreerde tweets en deelservices van Twitter gebruikt. Door deze te accepteren en te gebruiken, gaat u akkoord met het privacybeleid van Twitter: https://help.twitter.com/nl/rules-and-policies/twitter-cookies