Algemene verkoopsvoorwaarden

Toepassingsdomein

Alle informatie die u hier aantreft geeft u geen rechten op HaLenson voor wat betreft inhoud en de juridische juistheid hiervan. Tevens is de informatie alleen van toepassing in het domein van de Informatie Technologie├źn.

Vertrouwelijkheid / Privacy beleid

Alle gegevens die u achterlaat op/via de site worden als zeer vertrouwelijk behandeld en zullen nooit ter beschikking worden gesteld aan welke partij dan ook. Ze worden alleen gebruikt voor onze (wettelijke) verplichte administratie en om contact met u op te kunnen nemen, indien nodig.

Beperking van aansprakelijkheid

HaLenson kan op geen enkele wijze aansprakelijk worden gesteld voor hetgeen u heeft gelezen op deze site, tenzij anders aangegeven.

Google Analytics

Google Analytics is een service die op onze website wordt gebruikt en die verkeer bijhoudt, rapporteert en meet hoe gebruikers omgaan met onze website-inhoud om deze te verbeteren en betere diensten te bieden.

Facebook

Op onze website kunt u de inhoud ervan leuk vinden of delen op het sociale netwerk van Facebook. Door het te activeren en te gebruiken, gaat u akkoord met het privacybeleid van Facebook: https://www.facebook.com/policy/cookies/

Twitter

Op onze website worden geïntegreerde tweets en deelservices van Twitter gebruikt. Door deze te accepteren en te gebruiken, gaat u akkoord met het privacybeleid van Twitter: https://help.twitter.com/nl/rules-and-policies/twitter-cookies